XenResources Site bug - quick search

Martok

Active Member
XR Product Manager
XR Notices
This is a site bug rather than a product issue - sorry for the incorrect prefix but one had to be chosen.

When browsing the site on my tablet and phone (both using Chrome for Android), the quick search box obscures some navigation links, see them screenshots below:

Screenshot_2015-11-19-23-13-46.jpg

Screenshot_2015-11-19-23-21-03.jpg
 

PERuss

Member
XR Product Manager
XR Notices
Looks like the quick search isn't collapsing to the icon for whatever reason.
 

Chris D

Xen Resources Developer
Staff member
XR Notices
Maybe I should get a new style.

I still like this one, but I don't like keeping them the same for too long. Probably averaging one new style a year at the moment :)

Any recommendations @PERuss?
 

Chris D

Xen Resources Developer
Staff member
XR Notices
I have a UIX license. But Flat Awesome and + is my favourite at the moment. Already bought + so will get it ready and start using that at some point.
 

Chris D

Xen Resources Developer
Staff member
XR Notices
Russ kindly helped me with some customisations and I really appreciate it. He's done a great job.

I've since been tinkering with all of the Xen Base options - perfect.
 

Steve F

Member
XR Product Manager
XR Notices
Few things I noticed on the new style.

Code:
.XenBase .messageUserBlock .userBanner
{
    margin-bottom: 3px;
}

.XenBase .extraUserInfo .pairsJustified dd
{
    font-size: 12px;
}

/* Removes the white background from QuickSearch class when the nav is floating */
.fixed #QuickSearch
{
    background: transparent;
}
 

Chris D

Xen Resources Developer
Staff member
XR Notices
I just PM'd Russ because the topctrl buttons aren't appearing in the Product Manager:

Xen Base:
upload_2015-11-21_13-24-54.png

Flat Awesome + (unedited):

upload_2015-11-21_13-25-6.png
 

Steve F

Member
XR Product Manager
XR Notices
I think that is from shifting the top breadcrumb option (off by default in XenBase). Can you check under the Breadcrumb style property settings and see if "Shift Top Breadcrumb" option is checked? If so uncheck it.
 

Chris D

Xen Resources Developer
Staff member
XR Notices
It was already unchecked, but just to be sure I checked it and unchecked it but neither makes a difference.

Also weird how other top control buttons aren't affected. Everywhere else it seems normal.
 

Steve F

Member
XR Product Manager
XR Notices
It has been reported before, probably why it works on XenBase. FA+ must have a difference in the PAGE_CONTAINER template.

Also, you can disable [PE] Responsive Message Controls add-on, it is included in XenBase by default. Currently showing 2 controls menus in responsive.
 

Steve F

Member
XR Product Manager
XR Notices
Ah - found the cause. Under the breadcrumb property settings uncheck Shift Call to Action option.
 

Chris D

Xen Resources Developer
Staff member
XR Notices
Also, you can disable [PE] Responsive Message Controls add-on, it is included in XenBase by default. Currently showing 2 controls menus in responsive.
Done (y)

Ah - found the cause. Under the breadcrumb property settings uncheck Shift Call to Action option.
You'd think I'd have noticed that option while I was in there looking at the other one :rolleyes:

That has sorted it, thank you :)
 

Steve F

Member
XR Product Manager
XR Notices
Done (y)


You'd think I'd have noticed that option while I was in there looking at the other one :rolleyes:

That has sorted it, thank you :)
I thought that was fixed in a previous version of XB, will have to investigate it a bit more.
 
Top